Aviseringar i Spel- och Stör ej-läge

Om du har Kaspersky Password Manager installerat på din enhet tillsammans med Kaspersky och Spelläge eller Stör ej-läge är aktiverat, visas inte Kaspersky Password Manager-meddelanden när du kör ett program i helskärmsläge, spelar ett spel, använder en videochatt eller tittar på en film. När du har avslutat spelläget eller Stör ej-läget visar Kaspersky Password Manager alla meddelanden om händelser som inträffade medan du var upptagen. Meddelanden om händelser som inte längre är relevanta visas inte.